MAISON DE MAYEE
Let's start new work.
IMG_3863.jpg

BEE DE MAYEE

Sed vitae enim egestas, congue arcu et, efficitur augue. Cras sit amet venenatis est. Sed pulvinar sodales lacus sit amet placerat. Nulla facilisi. Integer pellentesque semper magna vel pellentesque. Cras imperdiet tortor sit amet erat aliquet rutrum.

BEE DE MAYEE

BEE DE MAYEE

Geraakt door de mooie, avontuurlijke, ontroerende, lieve en stoere verhalen van mijn ouders heb ik ervaren dat ik de wilskracht, het optimisme, het nieuwsgierige, het verbinden en het willen doorgeven van goede dingen van hen heb meegekregen. Een fijne prettige mix. Er is 1 verhaal over mijn grootmoeder, de moeder van mijn moeder, waardoor ik blijvend ben geïnspireerd.

Mijn ouders zijn opgegroeid op het platteland. Naast eigen verbouwde groenten, vruchten, graan en eigen gemaakte zuivelproducten stonden er bijenkasten op de boerderij waar mijn moeder is opgegroeid. En in die kasten woonden ijverige bijen, die door mijn grootmoeder werden verzorgd en beschermd. Om uiteindelijk na de voorjaars- en zomerdracht er heerlijke verse biologische honing van te maken. Zij was een imker pur sang. Dit verhaal heeft mij altijd beziggehouden en mijn nieuwsgierigheid is omgezet in de wens om iets nieuws te doen. Dit voorjaar ga ik alles leren over het bijen houden om in het najaar mijn imker diploma in te mogen lijsten.

Daarnaast streef ik naar een plezierig zinvol leven, wil ik iets goeds doorgeven, dit om de duurzaamheid van onze natuur een handje te helpen. Het is een kleine bijdrage. De keuze voor mij is eigenlijk heel logisch. De bijen hebben mensen nodig en andersom. Meer bloemen, meer blije bijen, meer blije mensen die langer kunnen genieten van de natuur.

Ook ik wil graag heerlijke honing maken. En daarnaast staan er nog veel meer mooie ideeën op mijn wenslijstje om uit te werken. Ja, ik ben een bezige bijtje, nog even geduld. Voordat je het weet staat er een potje BEE DE MAYEE honing te glimmen van trots en nodig ik je misschien wel uit voor een proeverij. Ik kan niet wachten. JUST BEE.

PS. Sinds 1 juli j.l. wonen mijn bijen in het Vondelpark in Amsterdam. Op een prachtige plek in het groen bij tennisclub Festina. Ze voelen zich er helemaal thuis omringd door bijna 5000 bomen en talrijke bloemen.

IMG_3863.jpg
image1.jpeg
justbee.jpg