MAISON DE MAYEE
Let's start new work.
IMG_3867.jpg

Styling

UI/UX

STYLING

STYLING

Naast mijn liefde voor het marketing communicatie vak, staat mijn creativiteit altijd aan. Het totaalplaatje voor me zien, de sfeer, het gevoel en dat gecombineerd met tekst is een pure samensmelting van hoe ik zaken benader om net dat toe te voegen wat mist. Dat maakt het compleet. Mijn energie kan ik kwijt in veel en met name gericht op styling dan wordt mijn enthousiasme extra aangezet.

Op jonge leeftijd werd ik me ervan bewust, dat uiterlijk en innerlijk een belangrijke plek innemen in je leven. Van mijn ouders kreeg ik mee, dat het een vorm van beleefdheid is om aandacht te hebben voor je uiterlijk en huis. Met daarbij het motto, ontdek het leven, stop niet met leren, houd rekening met dat wat je zegt en hoe je je gedraagt, het bepaalt veel. Ik ben mijn lieve ouders eeuwig dankbaar voor deze kleine les en voor zoveel mooie, andere waardevolle inzichten die voor mij van grote betekenis zijn.

Hoe je wordt gezien, gehoord en herinnerd zijn factoren die met elkaar zijn versleuteld. Het mooiste streven is als dit met elkaar in harmonie is. Door mijn eigen ervaringen, levenslessen, studie, werkende leven, ontmoetingen en reizen, heb ik ontdekt dat er veel is dat ik leuk vind en ingezien waar ik een blijvend goed gevoel van krijg.

Van styling word ik blij en ik merk aan de reacties uit mijn omgeving dat daar positief op wordt gereageerd als ik daarover vertel. Vanuit de interesse in mensen en hun verhalen, mode en interieur heb ik bedacht om dit samen te gieten in een mooie mix. ‘ Hoe doe je dat dan Jacqueline en wat doe je dan allemaal’? ‘Het is niet altijd eenvoudig’, hoor ik je je afvragen. Sta je op een punt in je leven dat je het graag anders wilt, maar weet je even niet waar te beginnen? Daar kan ik je bij helpen. Echt waar. Met mijn eigen style studio in Maison de Mayee hanteer ik de zin ' vertel mij wie je bent, dan laat ik zien wie je bent.'

Met bijvoorbeeld personal styling neem ik je zorgen weg over je garderobe om miskopen en teveel van hetzelfde te voorkomen. Maar juist te kunnen verrassen in je eigen wereld zonder dat je uit balans raakt, maar met dat duwtje die je uit je comfortzone laat gaan. Je wordt geen kopie van een modeblaadje. NEE! Gewoon de beste versie van jezelf. De zachte, warme, bekende jas die je om je heen hebt geslagen, haal ik van je schouders. Om jou te laten schitteren als een ster in de wereld waarin je van betekenis bent.

Door mij toe te laten in je garderobe, ga ik voor jou aan de slag. Alle wensen, dromen en perikelen gericht op je persoonlijkheid, ambitie en je kleding bespreken we samen. Want ik wil graag de inhoud van je kast ontdekken, je kleding opruimen, samen met jou te sorteren en een plan maken met een duidelijk doel. Namelijk de gedroomde, duurzame, inhoudelijke garderobe voor jou samen te stellen waar jij heel lang heel blij van wordt.

Hoe ik dat doe?

Intake 1 uur - altijd kosteloos

Garderobe detox - 3 uur

Personal shopping - 3 uur

Styling schrift - 3 uur

Fitting en setjes maken - 2 uur

Ook behoort een custom made pakket tot de mogelijkheden. Of kies je liever voor elementen waar je meer behoefte aan hebt. Dat kan. Daarbij bespreken we ook het shop budget. Het bedrag dat wordt gerekend voor een garderobe detox, personal shopping en fitting, het schrijven van je persoonlijke styling schrift start bij 550,- ex BTW.

Nodig je mij uit? Laten we kennismaken om na te gaan hoe mijn services voor jou kunnen werken.

IMG_3854.jpg
IMG_3864.jpg
IMG_3865.jpg
TEKSTWIE1.jpg